Kuinka saapua

Kartta ja ajo-ohjeet

Sampokeskus sijaitsee aivan Rovaniemen keskustassa Maakuntakadun varrella. Eniron karttapalvelussa voit tarkastella Sampokeskuksen sijaintia tarkemmin.

Julkiset liikennevälineet

Sampokeskusta lähimmät bussipysäkit ovat korttelin päässä Korkalonkadulla. Tarkemmat tiedot reiteistä ja pysäkeistä löytää Rovaniemen kaupungin sivuilta. Linja-autot 1, 2, 3, 4, 5, 5A, 6, 7, 8, 9, 10, 12 ja 14 kulkevat Sampokeskuksen läheltä.

Pysäköinti

Ostoksille tullessasi pysäköi autosi lämpimään parkkihalliimme. P-halliin sisäänajo on Pekankadun ja Maakuntakadun kulmasta. Kun ajat Rovakatua, seuraa P-Sampokeskus -opastetta Rovakadun ja Pekankadun kulmassa.

Parkkihallissa alatasolla asiakashissien luona on invapaikoirukseen merkittyjä paikkoja yhteensä 5 kpl.

Ensimmäinen tunti paikoitusta on ilmainen!


P-Sampokeskus on EuroParkin Autopay-kohde. Autopay-kohteessa pysäköinti on sujuvaa ja asiakasystävällistä, koska et tarvitse pysäköintilippua, alueella ei ole puomeja eikä pysäköinninvalvontaa.

Autopay-konseptimme perustuu autojen rekisterinumeroiden tunnistukseen. Rekisteritunnistus aloittaa ja lopettaa pysäköintiajan, kun ajat sisään pysäköintialueelle ja sieltä ulos. Näin pysäköintimaksun veloitus on aina toteutuneen pysäköintiajan mukaan. Mikä parasta, voit itse valita sinulle sopivimman maksutavan viidestä eri vaihtoehdosta. Maksuvaihtoehtoihin voit tutustua osoitteessa www.europark.fi/autopay.

P-Sampokeskuksesta noutaessasi autoa parkkihallin ollessa suljettuna toimi tässä olevan ohjeen mukaan. 

Etsitkö autollesi lämmintä autohallipaikkaa? Ota yhteyttä parkkihallioperaattoriimme EuroPark Finland Oy puh. +358207907330 tai info@europark.fi

Pysäköintialueet